Palvelu- ja asiointipisteet

Kelan palvelu- ja asiointipisteiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät palvelupisteen haulla. Palvelupisteissä ei ole puhelinpalvelua. Puhelimitse asiakkaita palvelevat elämäntilannekohtaiset palvelunumerot.

Voit asioida missä tahansa Kelan palvelupisteessä. Palvelupisteessä saat palveluasiantuntijalta kaikkiin Kelan etuuksiin liittyvää henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta. Voit myös jättää hakemuksen tai asioida asiakaspäätteellä.

Kelan palvelupisteet

Etsi palvelupisteiden yhteystiedot ja aukioloajat palvelupisteen haulla.

Siirry hakuun

Asioidessasi Kelan palvelupisteessä ota mukaasi henkilötodistus, kuten ajokortti tai passi. Jos hoidat toisen henkilön asiaa, tarvitset henkilötodistuksesi lisäksi yksilöidyn valtakirjan tältä henkilöltä.

Onko palvelupisteessä ruuhkaa? Tarkista jonotilanne! Voit seurata Kelan palvelupisteiden jonotilannetta reaaliaikaisesti verkossa.

Palvelu päättyi 3.9.2018 seuraavissa palvelupisteissä:

Hakaniemi, Käpylä, Hakunila, Petonen, Tuusniemi, Ilomantsi, Rantakylä, Juva, Kangasniemi, Suolahti, Hankasalmi, Janakkala, Jalasjärvi, Pälkäne, Lieto ja Laihia.

Lue lisää tiedotteista:

Asiointipiste on Kelan ja muiden julkisten organisaatioiden yhdessä ylläpitämä palvelupiste. Sieltä saat Kelan hakemuslomakkeita ja esitteitä, voit jättää hakemuksen ja saada yleistä opastusta etuuksista sekä Kelan verkkopalvelujen käytöstä.

Voit asioida palvelupisteessä ja asiointipisteessä opas- ja viranomaiskoiran kanssa.

Lue lisää